LtPé Café

Board Nieuwste Topics Versheid

Bezoekers

Dit is de board voor bezoekers van de LifetimePro Community. Welkom! Hier kun jij de algemene informatie, vragen en suggesties over het LifetimePro gedachtengoed lezen en jouw eigen gedachten en ideeën daarover plaatsen en toevoegen. Andere bezoekers kunnen daar dan weer op reageren. Dat is de kracht van een community!

Ik ben nieuw in deze community!

door @renzowaasdorp

1 1 maand geleden

Professionals

Welkom! Hier staan fora voor professionals die willen werken aan bewustzijnsontwikkeling. Fora voor hen die op zoek zijn naar een community om hen bij die ontwikkeling te helpen en te ondersteunen. Een community die een boost kan geven door nieuwe kennis en kunde op te doen maar tegelijkertijd de mogelijkheid biedt de tot nu toe zelf opgedane kennis en kunde op voet van gelijkwaardigheid met elkaar te bespreken. Deze fora zijn alleen beschikbaar voor leden van de community. Hoe je lid kunt worden kun je vinden bij de 'Veelgestelde vragen'.

De 2-pagers van LifetimePro

door @josvanvelzen

2 1 week geleden

Partners

Hier staan de fora speciaal voor LifetimePro Partners. Coaches, begeleiders en teamleiders die actief bezig zijn anderen te begeleiden met hun bewustzijnsontwikkeling. Professionals die niet alleen bezig zijn met de eigen bewustzijnsontwikkeling maar de opgedane kennis, kunde en vaardigheden actief willen over dragen op anderen. Deze fora zijn alleen beschikbaar voor de partners van LifetimePro. Hoe je partner kunt worden en wat dat inhoudt kun je vinden bij de 'Veelgestelde vragen'.

Informatie voor partners

door @renzowaasdorp

1 1 week geleden

Artikelen

Dit is een moodboard voor het plaatsen van artikelen met aanvullend commentaar. Artikelen waar je inspiratie uit hebt gehaald. Het plaatsen van artikelen staat alleen open voor partners.

De wet van Octaaf

door @sybrenvanderschaar

12 4 dagen geleden

Blogs

Dit is een moodboard voor het plaatsen van blogs door Partners van LifetimePro.

3 super-tips om jouw gedragspatronen te veranderen...

door @josvanvelzen

6 4 dagen geleden