Verslag: vergadering 9 januari 2018 bij Babs

Laatste reactie 17/01/2018 22:15 door Jos
· Markeren als ongelezen
Beste antwoord — gekozen door Jos van Velzen
Jos van Velzen 1 maand geleden geplaatst
-> Vaststellen van de doelstellingen voor 2018
Na wat discussie over SMART, MAGIE, AMORE en Visie, Missie, Doelen besluiten we tot het volgende format:
- Iedereen bekijkt de bestaande Visie en geeft daarop feedback,
- Iedereen formuleert de Missie in termen van met Amore doelstellingen,
- Iedereen formuleert de Doelen voor 2018 d.m.v. SMART doelstellingen.
Tijdens de volgende vergadering bespreken we alle input.

-> Het woord Essentie versus Existentie (zie ook de aanvullingen van Renzo)
Het woord Existentie voor het vierde thema voelt toch niet helemaal goed. Het omvat niet goed wat we met dat thema bedoelen. We hebben gespeeld met synoniemen en gevoelswaarden van diverse woorden maar we kwamen er nog niet uit wat nu een goed woord is voor dat vierde thema. In de woorden van Renzo: 'In dit thema wordt op een ander niveau, op een andere laag gecommuniceerd'. Het zit dus in de richting van 'Energetische communicatie'. Besluit over de naamgeving wordt uitgesteld naar volgende week.

-> Bespreking van de blogs van de afgelopen tijd
We creëren voor partners de mogelijkheid voor Blogs (= eigen ideeën over onderwerpen die men kan uitdiepen en voor iedereen zichtbaar kan maken) en voor Inspiratie Artikelen (= artikelen die men leest en waar men vanuit het gedachtengoed van LifetimePro iets aan toe wil voegen). Het alleen maar plaatsen van een link naar een artikel moet in een groep. Die kan men zelf starten en leden kunnen zelf besluiten om daar lid van te worden. De moderatoren zullen dit in de gaten houden.

-> Naamgeving van de Tabs op hoofdniveau van de Community
Het idee van het gebruiken van termen die te maken hebben met een bijenvolk als belichaming van een community is een beetje achterhaald. Nieuwe leden hebben al een community voor zich waarvan ze de functionaliteit moeten zien te begrijpen, zij hebben geen boodschap aan een bijenvolk. Dat levert alleen maar ruis op. Daarom de primaire naamgeving weer teruggebracht naar duidelijke begrijpbare woorden. Over een half jaar weer evaluatie.

-> Indeling en naamgeving van de Forums
Forums zijn nu ingedeeld naar Bezoekers (gratis), Professionals (12,50/mnd) en Partners (25/mnd). Naamgeving van de subforums moet nog worden bekeken.

-> Indeling van de Groepen
Groepen kunnen in principe door iedereen worden gestart. Andere leden kunnen daarna zelf besluiten lid te worden van een groep of worden uitgenodigd voor deelname aan een groep. Groepen kunnen worden gekoppeld aan een thema.
Wij bieden partners de gelegenheid om een eigen groep te starten die ze kunnen gebruiken voor interactie met speciale groepen leden. de moderatoren zullen erop toezien dat groepen van niet partners worden geweerd.

-> De groep van Sybren, met informatie over zijn gedachtengoed
Sybren is al een groep gestart en heeft daarin al een aantal topics gestart met informatie over de aken die hem inspireren, die hij belangrijk vindt. Dit is een voorbeeld van de wijze waarop het moet gaan werken.

-> Rondvraag:
- Renzo: heeft een webinar over 'Powerfull Frameworks for Consciousness' gevolgd maar had helaas geen toegevoegde waarde.
- Jos: bekijken van de video over Inception Marketing: volgende week
- Babs: locaties voor de komende vergaderingen. Doen we voortaan bij roulatie.
Babs van Camp 3 weken geleden geplaatst
Partnerbijeenkomst op 9 januari bij Babs
reactie op @babsvancamp:
Jos van Velzen @babsvancamp
Thanks, aangepast.
3 weken geleden

Beantwoord

Renzo Waasdorp 3 weken geleden geplaatst
voor ik het vergeet: aangaande het thema Existentie of Essentie. Ik denk dat er nog een woord bij hoort. Het 4e thema gaat niet alleen over je Essentie, maar over je Essentie in verbinding met het grotere geheel. Essentie en het grotere geheel wordt langzaam 1. Vergelijk met de bewustzijnsfase "ik ben bewustzijn". 

Essentie & Expansie...? Extensie?..
reactie op @renzowaasdorp:
Jos van Velzen Wellicht hoort er nog een woord bij. Een andere mogelijkheid is dat er naast de 4 nu geïdentificeerde thema's wellicht nog een 5e thema is dat we tot nu toe niet hebben benoemd.

3 weken geleden

Beantwoord

Renzo Waasdorp 3 weken geleden geplaatst
Resonantie? 
reactie op @renzowaasdorp:
Jos van Velzen vind ik nog steeds een woord dat bij mij wel resoneert!...
5 dagen geleden

Beantwoord

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 December 2017 om 18:40
Aantal lezers 4
Aantal reacties 7