Hallo daar!!

Leuk om jou hier op de LifetimePro Community te zien verschijnen. Om het eerste contact met deze community voor jou makkelijk te maken een paar aanwijzingen:

-> Als je nieuw bent is in principe alleen het openbare gedeelte voor jouw toegankelijk. Daar ben je nu dan ook beland.

-> Binnen dit openbare gedeelte zie je zes tabjes variërend van 'Alle Topics' tot en met 'Diensten'. Standaard krijg je 'Alle topics' te zien en dat kan wat overweldigend overkomen. Kies daarom één van de andere tabjes om alle berichten te zien die alleen met dat onderwerp te maken hebben. Dat is een stuk rustiger!!

-> Om te kunnen reageren op topics in dit openbare gedeelte, of daar zelf een topic te plaatsen, moet jij je eerst REGISTREREN. Dat kan door middel van de daarvoor beschikbare knoppen. Even je naam en mailadres opgeven en dan ben jij in business.. :-)

-> Als jij LID wordt van de community kun je meepraten over de thema's, de niveaus, de fasering, over het volledige gedachtengoed van LifetimePro. Dan help jij echt mee dit gedachtengoed verder vorm te geven. Volg hiervoor de aanwijzingen binnen het Tabje Lidmaatschap.

- Als jij PARTNER wilt worden van LifetimePro en van alle daarbij horende voordelen gebruik wilt maken kun jij je daarvoor aanmelden. Volg daarvoor de aanwijzingen binnen het tabje Partnerschap.

Als je verder nog vragen hebt kun je contact opnemen via het Support-gedeelte van deze community. Klik op 'Werkbij Nodig'

Wij hopen dat je hier vind wat je zoekt en dat we jou spoedig mogen verwelkomen als lezer of als lid van de LifetimePro Community.

Jos, Babs, Sybren.