Onze Missie

Onze Missie in de wereld

LifetimePro ondersteunt professionals die openstaan voor bewustzijnsontwikkeling en daar ook actief mee bezig willen zijn. LifetimePro helpt professionals bij het nemen van de eigen verantwoordelijkheid voor verdere persoonlijke ontwikkeling. LifetimePro ontwikkelt hulpmiddelen, workshops, en trainingen om deze ontwikkeling van bewustzijn bij professionals mogelijk te maken en gericht en professioneel te kunnen begeleiden. LifetimePro faciliteert coaching en het matchen van professionals en coaches op het vlak van bewustzijnsontwikkeling en integrale samenwerking.

De mijlpalen die LifetimePro hierbij voor zich ziet:

In 2020: is LifetimePro toonaangevend op het gebied van bewustzijnsontwikkeling voor professionals en staan we bekend om onze talloze innovaties.

In 2025: is er een uitgebreide bibliotheek met theorie, tooling, voorbeelden en best practices over integrale samenwerking op basis van bewustzijnsontwikkeling.

In 2030: is integraal samenwerken op basis van Persoonlijk Leiderschap de standaard geworden voor professionals

In 2035: is bewustzijnsontwikkeling onlosmakelijk verbonden met professionele ontwikkeling en laten professionals zich gericht coachen en begeleiden naar integraal bewustzijn.

LifetimePro: Visie, Missie, Aanpak, Doel   Trainingen

0/4 Compleet

Onze website maakt gebruik van cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.

Lees meer over onze Privacy Policy