Vragen?

FAQ

Tja, waarom jij lid moet worden? Eigenlijk is een betere vraag waarom je geen lid zou worden? Laten we eens kijken waarom: Op één of andere manier heb jij gezocht naar het onderwerp Bewustzijnsontwikkeling. En je hebt de enige organisatie gevonden die zich daar op een consistente en consequente manier mee bezig houdt. En daarbij hebben zij een community die het mogelijk maakt om op een laagdrempelige manier contact te leggen met gelijkgestemden, met mensen die hetzelfde proces doormaken als jij, maar ook mensen die dat proces al hebben doorgemaakt en bereid zijn om jou liefdevol antwoord te geven op alle vragen die jij momenteel hebt. Kijk voor een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap onder Producten bij 'Ik wil lid worden'.

De vraag 'Wat kost het lidmaatschap' is wat ons betreft eigenlijk geen goede vraag. Een betere vraag is o.i. 'Wat het luttele bedrag' dat je iedere maand aan de community gaat betalen 'jou allemaal gaat opleveren'. Concreet: het lidmaatschap van de LifetimePro Community kost jou het luttele bedrag van € 12,50 per maand (in. btw). En voor dit bedrag heb je alle trainingen, ondersteuning en goodies die opgesomd staan in het topic 'xxxxx'. De vraag is dus eigenlijk of jij het jezelf gunt om een boost te krijgen in jouw bewustzijn, om eindelijk de handvatten te vinden die het jou mogelijk maken jouw passie te (her)vinden, het gevoel te krijgen weer aan het roer te staan van jouw schip en weer plezier te hebben in jouw leven. En als jij dat jezelf gunt is het feitelijk een kwestie van gewoon de maandelijks stortingen in orde maken. Overigens, het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar, dus waar hebben we het over... In feite is lidmaatschap van de community een investering die zich de rest van jouw leven dubbel en dwars zal terugbetalen! 

Klik op de volgende link: https://goo.gl/forms/C9dzxNApt5fHae433, vul de vragen in, druk op zend en geniet van het verdere proces!!! Welkom bij de community!

Deze vind je onder Producten/Lidmaatschappen/Algemene Voorwaarden.

Hoe wij omgaan met jouw gegevens: ------------------------------------- Als je lid wordt van de LifetimePro Community hebben wij enkele gegevens nodig om jou toegang te geven tot de systemen. De gegevens die wij op die manier verzamelen zijn in feite van jou en behoren uniek bij jou. Wij zullen die gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen om wat voor reden dan ook. Hoe wij jouw gegevens beveiligen: ---------------------------------- Naast het verzamelen van jouw gegevens zorgen wij ook nog voor het veilig opslaan en bewaren van al die gegevens zodat deze niet zomaar op straat komen te liggen. Alle details hierover staan in onze Privacy verklaring.

Deze vind je onder Producten/Lidmaatschappen/Privacyverklaring

Op de homepage. Onder het kopje "Feeds". Standaard zie je een rijtje met de nieuwste onderwerpen. Dat dit zo is kun je zien aan het rode balkje onder het woord "Nieuwste" rechts boven in de kolom "Feeds". Als je wilt weten wat de onderwerpen zijn waar het meest op wordt gereageerd klik je op "Hot".

Als je op de naam van een board klikt zie je standaard het 1e subboard met de titel 'Alle topics'. Die bevat dus alle topics van alle subboards van dit board door elkaar. Dit overzicht is handig als je wilt weten wat alle nieuwe onderwerpen zijn in dit board. Als je wilt weten welke (nieuwe) topics er zijn op een bepaald onderwerp, dan klik je op het tabblad (subboard) met dat specifieke onderwerp.

De bolletjes met cijfers boven de boards (in de menubalk) geven aan hoeveel berichten je nog niet hebt gelezen. Boven het belletje geven ze aan hoeveel notificaties (meldingen) je nog niet hebt gelezen en boven het envelopje hoeveel berichten je nog niet hebt gelezen.

Bij je Instellingen (te vinden onder je naam) kun je je notificaties instellen. Je kunt e-mails ontvangen bij reacties op topics en wanneer je genoemd wordt in een topic ("mention in topic"). Daarnaast kun je een wekelijkse samenvatting krijgen van de meest 'trending topics' en bureaubladmeldingen. Zet hiervoor het schuifje op "aan" door er op te klikken. Het schuifje verandert van positie en wordt blauw in plaats van grijs.

Check bij jouw 'Instellingen' of de aan/uit-knop voor het ontvangen van de wekelijkse samenvatting wel op 'Aan' staat. Check daarna in jouw eigen mailsysteem of dit bericht in de SPAM, Sociaal of bij de Reclame terechtkomt. Zoek op berichten van 'lifetimeprocommunity@gmail.com'. Als je de mail gevonden hebt, geef dan in je eigen mailsysteem aan dat dit een veilig mailadres is en dat je berichten in je Inbox wilt ontvangen.

Ga met de muis rechtsboven in je scherm naar je naam. Kies in het menu dat uitvouwt de optie 'Mijn profiel'. Klik vervolgens op 'Bewerk' (de groene knop rechtsboven in het scherm onder de menubalk). Klik daarna op 'Wijzigen' (de knop met het slotje, naast Wachtwoord). Vul je nieuwe wachtwoord in, nogmaals in het vakje 'bevestigen' en klik onderaan het scherm op 'Opslaan'.


Get in touch
Contactgegevens
LifetimePro Community
Julianastraat 116
2405 CJ Alphen aan den Rijn
BTW-nummer 8580 1907 3B01
KvK 6980 5105
IBAN NL05 KNAB 0256 7398 03

lifetimeprocommunity@gmail.com
06 3732 9034
www.lifetimepro.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

LtPé Café